![]() |
Program do obróbki wideo - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Program do obróbki wideo (/program-do-obrobki-wideo-19556-t) |
Program do obróbki wideo - Windows 77 - 01.11.2011 14:26 Siemka znacie jakieś dobre programy do obróbki wideo ? ![]() Takie jak Windows Live Movie Maker czy Sony Vegas Studio ale muszą być darmowe . . . Bo chcę składać filmiki nagrane na serwerze i wstawić do sieci ![]() Proszę o pomoc ! RE: Program do obróbki wideo. - Deron - 04.11.2011 22:25 Ja także poszukuję darmowego programiku - najlepiej w polskiej wersji. Chciałbym łączyć filmiki i wstawiać własny tekst. RE: Program do obróbki wideo. - jacek-placek - 04.11.2011 22:53 Łączy na pewno Wondershare Video Converter Ultimate, bo dzisiaj łączyłem clipy video. Co do napisów, to nie wiem, nie interesowałem się tym za bardzo ale już mam powód ku temu ![]() W forumowym dziale z darmowymi wersjami płatnych programów, wczoraj był program za free AV Video Morpher. Szukasz czegoś, a miałeś "pod nosem":) |