Szalejąca klawiatura podczas włączania komputera - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Szalejąca klawiatura podczas włączania komputera (/szalejaca-klawiatura-podczas-wlaczania-komputera-19555-t) |
Szalejąca klawiatura podczas włączania komputera - DamiaX - 01.11.2011 14:26 Witam. Posiadam klawiaturę Firmy A4Tech EVO XGame Set Oscar USB. No i mam pewien problem. Podczas Uruchamiania komputera czy to przy wybieraniu systemu operacyjnego czy grzebaniu w biosie klawiatura zaczyna szaleć. Czyli po naciśnięciu byle jakiego klawisza klawiatura zacina się i wciąż naciska klawisz który wcześniej wcisnęliśmy. Dziwi mnie fakt gdy ją odłączę od portu USB i znowu ja podłącze wszystko wraca do normy i klawiatura działa poprawnie. Posiadam 2 klawiaturę też na USB i podany problem nie występuje. Zdaje mi się, ze klawiatura otrzymuje skok napięcia ponieważ zainwestowałem w nową obudowę wraz z potężnym chłodzeniem. Mam aktualnie podłączone 5 wentylatorów 1 bardzo masywny [22 cm] 2 wentylator już mniejszy [15 cm] i reszta o standardowych wymiarach. Czy Wiecie co może być nie tak z moją klawiaturą ?. |