Rozwiązany Czy da się podłączyć tuner TV do routera? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Czy da się podłączyć tuner TV do routera? (/czy-da-sie-podlaczyc-tuner-tv-do-routera-19485-t) |
Czy da się podłączyć tuner TV do routera? - Gustek - 29.10.2011 12:18 Witam, mam pytanie za 100 punktów! Mam router z wyjściem usb, i oprogramowanie shareport, które symuluje że podłączone urządzenie do routera jest jakby podpięte do portu usb w kompie. Czy jak wetknę tuner tv na usb do routera i załącze go do laptopa przez shareport to tv będzie działać? Wtedy mogę śmigać z lapkiem po mieszkaniu a tv leci po bezprzewodówce. Pozdrawiam! RE: Tuner TV podłączany do Routera - BOOTanick - 29.10.2011 13:05 ten numer niestety nie przejdzie..tuner o ile nie posiada firmowo wgranych to ma pewno na płycie, instaluje w maszynie sterowniki i dodatkowe oprogramowanie...router pozwala jedynie korzystać z pamięci flash dysków i ewentualnie drukarek via USB RE: Tuner TV podłączany do Routera - Gustek - 29.10.2011 13:07 A szkoda. Dzięki za odpowiedz ! Tuner TV podłączany do Routera (rozwiązany) - DamiaX - 02.04.2012 13:27 Wątek rozwiązany. |