![]() |
Problem ze sterownikami dźwieku - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Problem ze sterownikami dźwieku (/problem-ze-sterownikami-dzwieku-1947-t) |
Problem ze sterownikami dźwieku - Pawlo - 27.10.2009 21:39 Problem ze sterownikami dźwięku , karta dźwiękowa to prawdopodobnie Realtek HD audio , próbowałem oryginalnych sterów które miałem kiedyś w Windowsie XP nie weszły chyba przez brak zgodności ... co robić ... w każdej chwili mogę podać dodatkowe info w celu rozw problemu >>> jeśli ktoś chce mogę podać screeny ![]() RE: Problem ze sterownikami dźwieku - Romanek100 - 27.10.2009 23:29 Nooo kolego, a może tu zaglądniesz i wszystko jasne ![]() RE: Problem ze sterownikami dźwieku - Pawlo - 28.10.2009 08:15 Nooo zobacze na te stery ... ;D Ale jesli to nie pomoze moge jeszcze podac opis sprzetu (karty dz) Intel 82801 GB ICH7 - AC'97 Audio Controller [A-1] |