Rozwiązany Słuchawki nie działają na Ventrilo (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Słuchawki nie działają na Ventrilo (rozwiązany) (/sluchawki-nie-dzialaja-na-ventrilo-rozwiazany-19435-t) |
Słuchawki nie działają na Ventrilo (rozwiązany) - De$tr0y - 26.10.2011 19:30 Witam! Mam taki mały problem. Gdy siedzę na Ventrilo to nic nie słyszę na słuchawkach i muszę siedzieć na głośnikach co jest bardzo niewygodne i nie wiem co mam zrobić. RE: Słuchawki nie działają na Ventrilo - stingear - 26.10.2011 23:59 Słuchawki masz sprawne? Podepnij je pod port, pod którym masz podpięte głośniki i sprawdź. Jeżeli działają to kwestia konfiguracji. Jaką wersję systemu masz, laptop czy stacjonarny i jaka karta dźwiękowa? RE: Słuchawki nie działają na Ventrilo - De$tr0y - 27.10.2011 16:19 Słuchawki normalnie działają a kabli od głośników mam chyba z 5 i nie wiem który odpiąć i mam stacjonarny komputer Daj twoje gg tam może bede pisał co sie dzieje bo zrobiłem to co mowiłes i nie dziala ;/ Daj twoje gg tam może bede pisał co sie dzieje bo zrobiłem to co mowiłes i nie dziala ;/ I słuchawki na vt działają jedynie jak mam ustawione stereo lub kwadrofoniczny (nie wiem co to) RE: Słuchawki nie działają na Ventrilo - stingear - 28.10.2011 20:21 Kwestia podpięcia słuchawek pod odpowiedni port w karcie muzycznej. Masz kartę wielokanałową, pozwalającą podpiąć np zestaw 5.1, czyli głośniki (przednie, tylne, centralny) + subwoofer. Sprawdź pod czarnym wtykiem, aczkolwiek nie jestem pewien. Jeżeli podpinasz pod przedni panel i nie działa, najprawdopodobniej albo jest uszkodzony, albo jest niepodpięty, albo ewentualnie w ustawieniach dźwięku nie masz ustawione, że dany wtyk ma przekazywać dźwięk. RE: Słuchawki nie działają na Ventrilo - De$tr0y - 29.10.2011 15:01 Dobra ok już działa wielkie dzięki |