Problem z Ctrl+ Alt + Del - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Problem z Ctrl+ Alt + Del (/problem-z-ctrl-alt-del-1934-t) |
Problem z Ctrl+ Alt + Del - Koji - 27.10.2009 14:59 Witam. Mam problem z kombinacja klawiszy ctrl+alt+del gdy wcisne je to wyskakuje do ekranu logowania i jest do wyboru tylko wyloguj, przelacz uzytkownikow, zamknij. Jak zrobic by wyskakiwal menadzer zadan ? szukam w koncie uzytkownika jakis opcji ale nic nie moge znalesc z tym cos zwiazanego :/ Dzieki za pomoc. Pozdrawiam RE: Problem z ctrl+alt+del - Dzejkop - 27.10.2009 15:05 Ctrl+shift+Esc. :-) RE: Problem z ctrl+alt+del - Koji - 27.10.2009 15:11 No tak dzieki za kombinacje Ale fajnie bybylo by standardowe ctrl+alt+del tez dzialalo jak poprzednio ino ze cos nie wiem jak sie pozmienialo :/ RE: Problem z ctrl+alt+del - Dzejkop - 27.10.2009 15:28 (27.10.2009 15:11)Koji napisał(a): No tak dzieki za kombinacje Ale fajnie bybylo by standardowe ctrl+alt+del tez dzialalo jak poprzednio ino ze cos nie wiem jak sie pozmienialo :/ Nic mi nie przychodzi do głowy. Możesz tez kliknąć PPM na pusty obszar paska zadań i wybrać uruchom manager zadań. RE: Problem z ctrl+alt+del - slump - 27.10.2009 16:58 Hmm u mnie jest opcja na samym dole uruchom menadżera zadań ... RE: Problem z ctrl+alt+del - slawektor - 27.10.2009 17:09 (27.10.2009 16:58)slump napisał(a): Hmm u mnie jest opcja na samym dole uruchom menadżera zadań ... Z ciekawości sprawdziłem i u mnie też działa i przez ctrl+alt+del i Ctrl+shift+Esc oraz po wpisaniu taskmgr. RE: Problem z ctrl+alt+del - Dzejkop - 27.10.2009 17:54 Cytuję pewien zagraniczny portal: Cytat:CTRL+ALT+DEL no longer brings up the task manager in Vista. Sorry.W Viście jak widzimy też tego nie ma, więc nic dziwnego że w 7 też nie. Pozostaje tylko przyzwyczajenie się do skrótu Ctrl+shift+Esc. RE: Problem z ctrl+alt+del - Koji - 27.10.2009 18:15 Ale w 7 to dzialalo mi normalnie tylko zainstalowalem cos do zmiany ekranu logoweania na ten z windows longhorn potem mi sie to nie podobalo i uzylem jakiegos programu ktory zmienia obraz logowania i chyba od tamtej pory nie mam tego menadzera po kombinacji CTRL+ALT+DEL :/ RE: Problem z ctrl+alt+del - Dzejkop - 27.10.2009 18:43 A to dziwne, bo ja nic nie kombinowałem, mam dość młody os (w sensie że niedawno postawiony) i kombinacja ctrl+alt+del wywołuje właśnie ten ekran. RE: Problem z ctrl+alt+del - Koji - 27.10.2009 19:03 No nic bedzie trzeba uzywac ctrl+shift+esc chyba ze ktos wie jak naprawic by poprawnie dzialalo ctrl+alt+del RE: Problem z ctrl+alt+del - slump - 27.10.2009 19:07 Przyzwyczaj się bo teraz to podstawowa metoda i to się nie zmieni tak szybko |