![]() |
obraz z monitora na tv - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: obraz z monitora na tv (/obraz-z-monitora-na-tv-19214-t) |
obraz z monitora na tv - patrol11111 - 16.10.2011 14:52 Witam mam Windows 7 i mam nastepujacy problem. Nie moge zrobic obrazu takiego samego jak na monitorze do tv. Mam podlaczony telewizor sharp lcd led wejsciem hdmi z karta graficzna i jak wlacze tv to widze tylko tapete pulpitu nie mam ikon i myszki. Wczesniej mialem Windowsa XP i tak samo podlaczony tv z monitorem i nie bylo problemu mialem na obu ekranach to samo a teraz nie moge tego ustawic. Jesli ktos zna rozwiazanie to prosze o pomoc. RE: obraz z monitora na tv - ampa - 16.10.2011 15:05 To się ustawia w panelu sterowania systemu,jak dasz powiel ekrany to będziesz miał na obu to samo bo tak jak masz jest rozszerzony.Przy rozszerzonym możesz przesuwać myszką okna na telewizor,a jak ustawisz go jako ekran główny to będzie na odwrót,czyli będziesz miał wszystko na ekranie telewizora a na monitorze tapetę i możesz przeciągać na niego. RE: obraz z monitora na tv - patrol11111 - 16.10.2011 15:12 Dziekuje bardzo za odpowiedz jest jak piszesz. Mam juz na obu erkanach to samo tylko na tv troche mi pasek startu ucielo i boki. RE: obraz z monitora na tv - ampa - 16.10.2011 15:34 To kwestia dopasowania obrazu. |