Iplus Win7 Premium x64bit. - Sterowniki. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Iplus Win7 Premium x64bit. - Sterowniki. (/iplus-win7-premium-x64bit-sterowniki-19206-t) |
Iplus Win7 Premium x64bit. - Sterowniki. - skoko - 15.10.2011 19:55 Witam, otóż mam taki problem, mam nowy netbook HP I chciałem sobie podłączyć iPlusa Modem przenośny; HUAIWEI Mobile Connect Model: E169 Nic nie pomaga ściągałem te wszystkie managery robiłem już wszystko "chyba", wszystko. I problem jest nierozwikłany wygląda na to, że instalacja przebiega pomyślnie, lecz później gdy chce skonfigurować połączenie to piszę, jasno i wyraźnie: Podłącz modem do komputera. Patrzyłem już we wszystkich portach dostępnych (są 4 u mnie) i na żadnym nie widzi tego modemu. Proszę o pomoc i wypowiedź tylko te które wnoszą coś do tematu. Pozdrawiam serdecznie, i Dziękuje. RE: Iplus Win7 Premium x64bit. - Sterowniki. - thermalfake - 15.10.2011 20:20 http://windows7forum.pl/modem-huawei-e169-nie-mozna-nawiazac-polaczenia-t-6165.html lub tutaj Cytat:Proszę o pomoc i wypowiedź tylko te które wnoszą coś do tematu. Listy życzeń nie spełniamy RE: Iplus Win7 Premium x64bit. - Sterowniki. - skoko - 16.10.2011 10:39 Autor pisze jaśniej.. [ciach] Co do tych 2 metod to przy: 1. Nie mam Win. XP żeby zrobić tą operacje. 2. Wszystko jest ok. zaktualizowane, podaje kod pin. ale przy połączeniu wyskakuje mi komunikat "Nie zalogowano lub w trakcie logowania". Przechodząc do Ustawień-->Wybierz Operatora-->Pobierz operatorów-->wyskakuje mi Era, Orange i "-". Nie wiem co zrobić dalej. Bo tak jak by wszystko widziało a nie widzi teraz sygnału z Iplusa. Jest tylko do wyboru Era i Orange PL. I co o tym myślicie, czy są jakieś sensowne sterowniki albo program który rozwiąże problem Iplusa do Win7 "Home Premium" korzystam z "Menagera iplusa 2.2" Ale i tak nie działa. <-- Najnowsza wersja to pobrania ze strony operatora. Pozdrawiam. |