Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Spowolniona reakcja komputera. - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Spowolniona reakcja komputera. (/spowolniona-reakcja-komputera-19134-t)

Spowolniona reakcja komputera. - bjakbartek - 12.10.2011 10:35

Dzień dobry , od paru dni mam taki problem komputer bardzo wolno reaguje krótko mówiąc bardzo się muli muszę czekać po 1 min żeby się cokolwiek włączyło jest to bardzo uciążliwe dodam że nic nie instalowałem . Komputer czyściłem już CCleaner i defragmentowałem dyski ale to nic nie pomogło proszę o pomoc.

RE: Komputer bardzo sie muli - trefl - 12.10.2011 11:39

(12.10.2011 10:35)bjakbartek napisał(a):  Dzień dobry , od paru dni mam taki problem komputer bardzo wolno reaguje krótko mówiąc bardzo się muli muszę czekać po 1 min żeby się cokolwiek włączyło jest to bardzo uciążliwe dodam że nic nie instalowałem . Komputer czyściłem już CCleaner i defragmentowałem dyski ale to nic nie pomogło proszę o pomoc.

Jakie programy ostatnio instalowałeś?
Sprawdź programem
http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebytes-AntiMalware,Program,Windows,13117.html
Uaktualnij sterowniki do karty graficznej.

RE: Komputer bardzo sie muli - peciaq - 12.10.2011 12:02

Podczas mulenia spróbuj uruchomić Menedżer zadań i sprawdzić który proces go tak zużywa.

RE: Komputer bardzo sie muli - bjakbartek - 12.10.2011 15:47

Właśnie nic nie instalowałem od tamtej pory , uaktualniłem sterowniki , jak uruchamiam menadżer zadań nic nie pokazuje niepokojącego raczej same systemowe rzeczy i te co przy starcie . Zrobiłem pełne skanowanie programem Malwarebytes i nic nie znalazło .

RE: Spowolniona reakcja komputera. - bodziulla - 12.10.2011 19:47

Hej.
Jaką masz ochronę systemu?. Dwa jak długo masz już sprzęt?

RE: Spowolniona reakcja komputera. - bjakbartek - 12.10.2011 23:08

Posiadam nortona i laptopa mam około 8 miesięcy