![]() |
Instalacja theme do Windows 7, a uprawnienia administratora - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Instalacja theme do Windows 7, a uprawnienia administratora (/instalacja-theme-do-windows-7-a-uprawnienia-administratora-1913-t) |
Instalacja theme do Windows 7, a uprawnienia administratora - szponder - 26.10.2009 18:07 Witam Ściągnąłem już parę tematów i żaden nie dał rady się zainstalować. W Paczce z Tematem znajdują się takie foldery. ![]() Gdy Próbuje je skopiować tam gdzie należy, wyskakują mi takie informacje. ![]() ![]() Od Razu mówię, ze mam Administratora, a raczej tak pisze. RE: Jak Zainstalować temat do Windows 7 - Dzejkop - 26.10.2009 18:39 To raczej nic nie pomoże, ale rozumiem że spatchowałeś system UxThemePatcher? RE: Instalacja theme do Windows 7, a uprawnienia administratora - szponder - 26.10.2009 23:01 Nie, niczym nic nie Patchowałem. Jest jakiś tutorial do tego ? Czy wystarczy wkleić te 3 pliki gdzie trzeba i koniec ? RE: Instalacja theme do Windows 7, a uprawnienia administratora - Dzejkop - 27.10.2009 07:13 UxTheme Patcher dla Windows 7 :-) Tam w paczce masz inne foldery jeszcze, ale nas interesuje tylko folder który ma w nazwie UxTheme - wejdź w niego i odpal patcher w zależności od posiadanego systemu - x86, lub x64. RE: Instalacja theme do Windows 7, a uprawnienia administratora - szponder - 28.10.2009 14:00 po z Patchowaniu nadal mi wyskakuje to. ![]() RE: Instalacja theme do Windows 7, a uprawnienia administratora - Dzejkop - 28.10.2009 17:42 Przejmij folder na własność. Jak? Przeszukaj nasze forum. |