Rozwiązany Microsoft Visual C++. Które wersje można usunąć? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Microsoft Visual C++. Które wersje można usunąć? (/microsoft-visual-c-ktore-wersje-mozna-usunac-19127-t) |
Microsoft Visual C++. Które wersje można usunąć? - MrDanio - 11.10.2011 18:23 Mam bardzo dużo wersji Microsoft Visual C++ KLIKNIJ TUTAJ. Czy te wszystkie wersje muszę posiadać w systemie, czy można niektóre usunąć ? Dodam, że mój system to Windows 7 64-bit. RE: Microsoft Visual C++. Które wersje można usunąć? - jacek-placek - 11.10.2011 18:32 Również mam x64 ale mi nie przeszkadzają Ile miejsca Ci ubędzie? RE: Microsoft Visual C++. Które wersje można usunąć? - MrDanio - 11.10.2011 20:58 No, w sumie to nie dużo, lecz nie wiedziałem czy to może zostać. Skoro tak to standardowo ZIELONY GUZICZEK RE: Microsoft Visual C++. Które wersje można usunąć? - izaw - 11.10.2011 21:34 To nie jest Visual C++, a biblioteki uruchomieniowe dla aplikacji skompilowanych z tym programem. I wszystkie są potrzebne, bo różne aplikacje są skompilowane z różnymi wersjami i różnych wymagają. Po skasowaniu będziesz miał komunikaty błędów o braku bibliotek. RE: Microsoft Visual C++. Które wersje można usunąć? - MrDanio - 12.10.2011 20:12 Tego nie wiedziałem. Do zamknięcia. |