Windows nie pokazuje zawartości zewnętrznego HDD. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Windows nie pokazuje zawartości zewnętrznego HDD. (/windows-nie-pokazuje-zawartosci-zewnetrznego-hdd-19125-t) |
Windows nie pokazuje zawartości zewnętrznego HDD. - TomXXl - 11.10.2011 10:46 Cześć. Mam problem z odczytaniem zawartości zewnętrznego HDD. Zawartość została zapisana na windows XP, a teraz gdy próbuję ją odczytać na drugim komputerze pracującym pod win7 nie pokazuje zawartości. Co dziwniejsze wykonanie skanu Kasperskym działa i antywirus pliki widzi i skanuje. Próbowałem zmieniać ustawienia udostępniania, przejąć własność dysku, przejrzeć zawartość Total Commanderem i nic. Może ktoś z Was ma jakiś pomysł co z tym zrobić? mój komputer to Acer Aspire 5740G a kłopotliwy dysk to WD Elements 2 TB z usb 2.0 sformatowany pod NTFS. Z góry dziękuję za każdy pomocny wpis. |