![]() |
Minecraft'owe Forum - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Minecraft'owe Forum (/minecraft-owe-forum-19111-t) |
Minecraft'owe Forum - DonWiorek - 10.10.2011 15:55 Witam, panie i panowie. Dzisiaj zacząłem grać w Minecraft'a na seedzie ''gimmeabreak'' i wpadł mi do łepetyny pewien pomysł. Dawajcie tutaj zdjęcia lub opiszcie budowle jaką chcielibyście mieć w moim świecie. Robię z mojego świata Minecraft'owe Forum także jestem otwarty na propozycję. Można zgłaszać wszystko. Domki, zamki, lochy, szczochy ![]() ZAPRASZAM DO ZAINTERESOWANIA SIĘ WĄTKIEM chce zrobić duże miasto, potem je udostępnię jak chcecie. Także piszcie jakie domki, zamki i inne duperele chcecie. Mam nadzieję że nie dacie mi do roboty jakiegoś World Trade Centre ale idzie zrobić. Także piszcie tutaj, a ja podeślę screeny jak uda mi się zrobić ![]() @EDIT: Póki co, zrobiłem jedynie ''Świątynie Oświecenia''. To tam Thermalfake i inne osoby obeznane technicznie nauczają ''młodych padawanów'' ![]() ![]() AKTUALNE BUDOWLE: Świątynia Oświecenia This Is Minecraft Cave Moja chatka Latarnia Statek RE: Minecraft'owe Forum - WnieboWcięty - 11.10.2011 19:26 Zrób wielki zamek ![]() RE: Minecraft'owe Forum - DonWiorek - 11.10.2011 19:57 Postaram się. Póki co zrobiłem statek, armaty i lekko ulepszyłem latarnię. Za moment editnę post i wstawię fotki ![]() @EDIT: Fotki dodane, lukajcie ![]() |