Komputer nie współpracuje po wyskoczeniu "Modułu wznawiania Windows" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Komputer nie współpracuje po wyskoczeniu "Modułu wznawiania Windows" (/komputer-nie-wspolpracuje-po-wyskoczeniu-modulu-wznawiania-windows-19097-t) |
Komputer nie współpracuje po wyskoczeniu "Modułu wznawiania Windows" - RAM641 - 09.10.2011 18:38 Moduł ładujący wznawiania działania systemu Windows Witam! Mam problem ponieważ dzisiaj pracowałem normalnie na moim kompie. Ale zostawiłem go włączonego i sam po pewnym czasie przeszedł w stan hibernacji . Jak zawsze nacisnąłem guzik POWER i tu NIC, komputer się nie obudził, więc zresetowałem go, już myślę że zaraz się system włączy, a tu nagle przed screenem że system się ładuje , mam screena z napisem: Ostatnia próba wznowienia działania systemu z jego poprzedniej lokalizacji nie powiodła się. Czy podjąć próbę wznowienia działania ? ( Użyj klawiszy strzałek, aby wyróżnić wybraną opcje). 1. Kontynuuj wznawianie działania systemu 2. Usuń dane przywracania i przejdź do menu rozruchu systemu ENTER=Wybierz I tu jest problem, ponieważ komputer tak jakby nie reagował na nic i nie pozwala mi wybrać podanej opcji (klawiatura i mysz działają poprawnie bo sprawdzałem na Biosie), lub wygląda mi na to że właśnie w tym momencie się zawiesza nie wiem co z tym fantem zrobić. Proszę o szybką pomoc. Z góry dzięki. RE: Komputer nie wspópracuje po wyskoczeniu "Modułu wznawiania Windows" - slesh1984 - 10.10.2011 12:13 Reinstalacja systemu RE: Komputer nie wspópracuje po wyskoczeniu "Modułu wznawiania Windows" - jacek-placek - 10.10.2011 15:01 Taaaa, panaceum na wszystko RE: Komputer nie wspópracuje po wyskoczeniu "Modułu wznawiania Windows" - RAM641 - 12.10.2011 05:52 Jasne jak mi nie pozwala nic zrobić -.- po za tym nie ma innego sposobu ? RE: Komputer nie wspópracuje po wyskoczeniu "Modułu wznawiania Windows" - Nostromo - 12.10.2011 15:07 Jeżeli masz płytkę z Systemem (o ile taką masz), użyj opcji Naprawy Systemu podczas uruchamiania komputera, nie stracisz swoich ustawień i naprawisz błędy. |