Problem z rodzielczością w programie powercinema 6 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Problem z rodzielczością w programie powercinema 6 (/problem-z-rodzielczoscia-w-programie-powercinema-6-19092-t) |
Problem z rodzielczością w programie powercinema 6 - mackus - 09.10.2011 10:32 Witam mam problem z tym programem, ponieważ rozjeżdża mi się obraz przy próbie włączenia tv, gdy puszczę tv w małym oknie poprzez alt+enter jest ok, ale wiadomo, że chciałbym oglądać na całym ekranie i wtedy obraz zjeżdża mi w prawą stronę. Gdy włączę sam program, i dam go na cały ekran jest ok, menu chodzi jak powinno, dopiero gdy włączę tv pojawia się ten problem, wtedy też menu się rozjeżdża w podobny sposób tuner to lv5hd hybrid, win7 64bit home edition, power cinema 6.0.3316 dołączam zdjęcia żeby było jasne o co mi chodzi RE: Problem z rodzielczością w programie powercinema 6 - mackus - 16.10.2011 21:27 nikt nie pomoże? RE: Problem z rodzielczością w programie powercinema 6 - peciaq - 17.10.2011 10:59 Nie znam tego programu, ale może coś ze sterownikami grafiki jest nie tak? Albo wersja programu nieodpowiednia do wersji systemu twojego? RE: Problem z rodzielczością w programie powercinema 6 - mackus - 18.10.2011 21:14 kurcze nie wiem, w sumie to jest to tak, że program ma kłopot z rozdzielczością na całym ekranie, bo gdy jest w oknie to jest ok....program jest na wersje win7 64 bit i taki posiadam, obawiam się, ze może być tez problem właśnie z Win 7 home edition, bądź syfnym oprogramowaniem od asusa RE: Problem z rodzielczością w programie powercinema 6 - jacek-placek - 18.10.2011 21:34 Nie oprogramowanie Asusa jest syfne, tylko to, co instalujesz, bo wątpię, żebyś wydał blisko 120$ na program skoro nawet nie wiesz, że nie ma wersji Windows 7 home edition( jak to napisałeś). Nie pobieraj syfu z torrentów czy innych warezów i bedzie ok RE: Problem z rodzielczością w programie powercinema 6 - mackus - 26.10.2011 21:50 (18.10.2011 21:34)jacek-placek napisał(a): Nie oprogramowanie Asusa jest syfne, tylko to, co instalujesz, bo wątpię, żebyś wydał blisko 120$ na program skoro nawet nie wiesz, że nie ma wersji Windows 7 home edition( jak to napisałeś). Nie pobieraj syfu z torrentów czy innych warezów i bedzie ok OK, dzięki, musiałem nie doczytać . Czasem (jak widzisz) trzeba najpierw przetestować, a potem kupić Pamiętaj że mogłem użyć wersji trial, demo itp, więc nie osądzaj zbyt pochopnie. RE: Problem z rodzielczością w programie powercinema 6 - jacek-placek - 26.10.2011 22:58 Hehehehe Nie sądzę,gdyby tak było,to odinstalowałbyś i zainstalował ponownie albo byś sobie głowy nie zawracał programem Niech Ci będzie, wersja trial jest ok i sorki za posądzenie za używanie pirackiej wersji |