![]() |
Problem z Diablo 2 Lod - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Problem z Diablo 2 Lod (/problem-z-diablo-2-lod-19076-t) |
Problem z Diablo 2 Lod - dakkou - 08.10.2011 11:20 Witam. Mam problem z grą Diablo 2, otóż po dwukrotnym kliknięciu na ikonę gry komputer myśli chwile lecz gra sie nie uruchamia ale w procesach jest widoczna. Po zmianie zgodności na winodws XP i wyłączeniu efektów pulpitu gra się włącza normalnie lecz ma dziwne kolory (wygląda to mniejwięcej jak negatyw zdjęcia). Grę mam w wersji 1.13 (najnowsza), w 1.12 z tego co pamiętam chodziła bez problemu ale, że chcę pograc w battlenecie musze mieć najnowszy patch. Miał ktoś z Was może podobny problem i wie jak temu zaradzić? Mój system to Windows 7 32bit, komputer spełnia spokojnie wymagania gry więc się nie będe nad tym rozpisywał, sterowniki mam najnowsze. Pozdrawiam RE: Problem z Diablo 2 Lod - peciaq - 08.10.2011 18:51 A to jest gra pobrana czy masz ją na nośniku? Bo może po prostu kopia jest trzepnięta... Spróbuj na innym komputerze jeszcze, żeby wyeliminować tą opcję. |