![]() |
System nie widzi pendriva - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: System nie widzi pendriva (/system-nie-widzi-pendriva-19074-t) |
System nie widzi pendriva - lufa9999 - 07.10.2011 23:30 Witam. Bawiłem się programem do edycji partycji i skasowałem niechcąco partycje na pendrivie. I teraz system nie widzi go. Utworzyłem nową partycję, sformatowałem ale nie wiem co dalej, czemu Windows nie widzi pendrive'a? RE: System nie widzi pendriva - thermalfake - 08.10.2011 00:21 Coś więcej na ten temat - jak program partycjonujący, jaki pendrive, jak partycja ? Obecny screen jak to wygląda ? RE: System nie widzi pendriva - lufa9999 - 08.10.2011 12:07 Program Paragon Partytion Manager, pendrive Peak V, 8Gb, partycja NTFS, screenu nie mam, bo jak podłączam pendrive to sytem go nie widzi. A na innym kompie widzi! Też Win 7. A na moim nie widzi tylko tego pendrive'a, inne widzi... Nic z tego nie rozumiem. |