![]() |
Zawiecha przy właczaniu. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Zawiecha przy właczaniu. (/zawiecha-przy-wlaczaniu-18974-t) |
Zawiecha przy właczaniu. - kkkwawa69 - 03.10.2011 10:59 Witam Mam nietypowy błąd, a mianowicie podczas włączania systemu pokazuję sie napis czekaj, po czym ekran zanika na chwile na czarno, nastepnie znowu napis czekaj i tak w kółko. Może ktoś bedzie wiedzial o co chodzi? RE: Zawiecha przy właczaniu. - Nostromo - 03.10.2011 15:20 Podstawowe pytanie: system oryginalny czy ściągany? Z legalem nie ma zazwyczaj takich problemów, z hakami owszem. RE: Zawiecha przy właczaniu. - thermalfake - 03.10.2011 15:57 Da się wejść do trybu awaryjnego i przejrzeć podgląd zdarzeń ? RE: Zawiecha przy właczaniu. - kkkwawa69 - 06.10.2011 13:32 Witam Szczerze mowiac nie mam pojecia czy to oryginalny czy hackowany windows, gdyz nie ja go wgrywalem a kolega... Mozna jakos sprawdzic czy oryginal czy nie? Do tego mozna jaknajbardziej wejsc do trybu awaryjnego, jednak strasznie go tnie i myszka nie dziala... A co mialbym zrobic? |