![]() |
Serwery gier w sieci LAN - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Serwery gier w sieci LAN (/serwery-gier-w-sieci-lan-18957-t) |
Serwery gier w sieci LAN - sh0tek - 02.10.2011 15:56 Witam. Jako że przekopałem internet a jestem młodym informatykiem pytam was o radę. Gdy ja zrobię grę inni ją widzą (gry nie mają znaczenia, nie działa q3, nie działa trackmania). Gdy ktoś zrobi grę to ja jej nie widzę. Sieć działa, internet jest, zapory (nawet przy wyłączonych nic nie dają) tzn nie działa firewalla czy antyvira brak usunołem też sterowniki i zainstalowałem raz jeszcze ![]() i ciągle nic RE: Serwery gier w sieci LAN - sh0tek - 03.10.2011 09:59 jako że przekopalem już nawet zagraniczne strony, chciał bym dodatkowo zapytać czy posiadacie w swoich Win 7 (we właściwościach połączenia sieciowego) protokuł IPX ? Wiem że w standardzie chyba go nie ma, tzn Home Premium go nie ma, a jak z innymi wersjami ? (pytam ponieważ znalazłem wiele sugestii na ten temat aby taki protokul doinstalować, postaram sie informowac na bieżąco jeżeli problem uda się rozwiązać, bo znam conajmniej kilka osób które mają podobny problem... i wciąż szukaja) |