![]() |
Rozwiązany Nowy laptop: uciążliwy komunikat o przygotowaniu do pierwszego użycia - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Nowy laptop: uciążliwy komunikat o przygotowaniu do pierwszego użycia (/nowy-laptop-uciazliwy-komunikat-o-przygotowaniu-do-pierwszego-uzycia-18907-t) |
Nowy laptop: uciążliwy komunikat o przygotowaniu do pierwszego użycia - pirat9203 - 30.09.2011 10:04 Siemano. Kupilem nowego laptopa z zainstalowanym system win7 home premium i za kadym razem kiedy włączam laptopa wyskakuje mi że instalator przygotowuje komputer do pierwszego użycia czy coś w tym stylu. Nie ma to wpływu na dalszą pracę koputera ale jest trochę uciążliwe gdyż zajmuje koło 10 sekund. Można to jakoś wyłączyć albo zrobić coś aby tego nie było?? Z góry dzięki za pomoc ![]() RE: Problem z widows 7 home premium - dan88 - 30.09.2011 15:26 Zapewne jest to proces w którym możesz zrobić kopie swego systemu,jeśli ją wykonasz potem zniknie.Wydaje mi się że nie dostałeś płytki z windowsem tylko książeczke z krótkimi opisami i tam właśnie będzie napisane jak dokonać kopii windows'a RE: Problem z widows 7 home premium - thermalfake - 01.10.2011 17:13 Moim zdaniem nie. Po odpaleniu systemu zazwyczaj wyskakuje okienko przypominające o wykonaniu nośników odzyskiwania i tyle. Ten komunikat nie powinien się pojawiać za kolejnymi podejściami. Finalizacja ustawień jest wykonywana tylko jednorazowo. Napisz jaki to sprzęt. RE: Problem z widows 7 home premium - pirat9203 - 01.10.2011 17:39 To jest laptop Toshiba satellite c660-1c. Procek intel pentium inside 2.13 3gb ramu karta graf. zintergrowana RE: Problem z widows 7 home premium - pirat9203 - 01.10.2011 20:02 Juz udało mi sie to naprawić ![]() ![]() ![]() RE: Problem z widows 7 home premium - thermalfake - 02.10.2011 10:55 O widzisz i ja się czegoś dziś od Ciebie nauczyłem, nigdy jeszcze takiego przypadku nie przerabiałem. Dobrze wiedzieć na przyszłość. |