![]() |
Zmiana paska zadań w Windows 7 na ten Visty - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Zmiana paska zadań w Windows 7 na ten Visty (/zmiana-paska-zadan-w-windows-7-na-ten-visty-18808-t) |
Zmiana paska zadań w Windows 7 na ten Visty - killer313 - 24.09.2011 12:43 Witam, jest to mój pierwszy post na forum więc witam wszystkich serdecznie. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie zmiana paska zadań w Windows 7. Szukałem w internecie informacji na ten temat ale nic nie znalazłem. Do rzeczy: Chcę uzyskać efekt jak najbardziej zbliżony do wyglądu paska zadań z Visty, mianowicie półokrągły szklisty, i węższy niż ten w 7(mam pozaznaczane opcje we właściwościach typu używaj małych ikon itp, ale pasek i tak jest brzydki ![]() ![]() Mój system: W7 Prof. 32bit Z góry dzięki za pomoc pozdrawiam |