![]() |
Błąd w rejestrach - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Błąd w rejestrach (/blad-w-rejestrach-18790-t) |
Błąd w rejestrach - papasmerf - 23.09.2011 12:44 Witam! Mam dosyć poważny problem ponieważ podczas instalowania różnych programów tj. np Microsoft Office wyskakuje mi błąd 1935, szukałam w necie różnych możliwości naprawy tego lecz każda próba kończyła się niepowodzeniem, ale jakimś cudem udało mi się zainstalować wspomniany program tyle że przy próbie otworzenia pliku z tej paczki programów wyskakuje mi poniższy komunikat "Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja równoczesna, Jest niepoprawna. Więcej szczegółów można znaleźć w dzienniku zdarzeń lub przy użyciu narzędzia wiersza polecenia sxtrace.exe." Wspomnę tylko że podczas otwierania dziennika zdarzeń otrzymuje komunikat "Program MMC nie może utworzyć przystawki. Przystawka może nie być zainstalowana poprawnie." a co do pliku sxtrace.exe to niestety nie mogę odnaleźć takowego na swoim komputerze. Proszę o pomoc. RE: Błąd w rejestrach - peciaq - 23.09.2011 13:00 A co to za system i skąd go masz? Przejrzałeś podobne tematy na naszym forum, używając wyszukiwarki? RE: Błąd w rejestrach - papasmerf - 23.09.2011 13:05 Mam system Windows 7 Ultimate. Był on instalowany w sklepie komputerowym, gdzie kupowałam kompa. Szukałam ale niestety nie znalazłam podobnego problemu. Masz pomysł jak rozwiązać ten problem? RE: Błąd w rejestrach - peciaq - 23.09.2011 13:14 Spróbuj na początek ten rejestr przeczyścić.. Pobierz program o nazwie CCleaner. Wyczyścisz nim dyski i rejestr. Może coś ruszy. RE: Błąd w rejestrach - papasmerf - 23.09.2011 13:16 Akurat mam ten program na swoim kompie więc pójdzie szybciej ![]() Użyłam tego programu, przeczyściłam rejestr, zrobiłam skan błędów, które później program naprawił. Niestety nic te działania nie dały, sytuacja się nie zmieniła. |