Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Microsoft Office 2010 błąd podczas instalacji - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Microsoft Office 2010 błąd podczas instalacji (/microsoft-office-2010-blad-podczas-instalacji-18766-t)

Microsoft Office 2010 błąd podczas instalacji - szymas70 - 22.09.2011 13:14

Mam taki problem przy instalacji Microsoft Office 2010 wyskakuje mi taki błąd :
[Obrazek: ms2010problem.png]

Zainstalowałem najnowszy .NET Framework lecz nic to nie dało błąd wyskakuje mi w 3/4 paska instalacji .

Proszę o pomoc i z góry dziękuje .

Wiem że był podobny temat ale się w nim nie połapałem zbytnio bo nie wiem co mam zrobić LINK DO TEGO TEMATU a reintslowanie systemu nic nie daje

BARDZO PROSZĘ O POMOC

RE: Microsoft Office 2010 błąd podczas instalacji - thermalfake - 22.09.2011 21:09

Nigdzie nie widziałem rozsądnego rozwiązania więc zostaje Ci reinstalacja/naprawa plików systemowych lub spróbowanie cofnięcia do innego punktu.
Możesz też spróbować odinstalować wszystkie frameworki (pobrać odpowiednie fix tool) i zainstalować od razu wersję 4.
Albo po prostu zaprzyjaźnić się z Open Officem Zacieszacz

RE: Microsoft Office 2010 błąd podczas instalacji - szymas70 - 23.09.2011 05:49

(22.09.2011 21:09)thermalfake napisał(a):  Nigdzie nie widziałem rozsądnego rozwiązania więc zostaje Ci reinstalacja/naprawa plików systemowych lub spróbowanie cofnięcia do innego punktu.
Możesz też spróbować odinstalować wszystkie frameworki (pobrać odpowiednie fix tool) i zainstalować od razu wersję 4.
Albo po prostu zaprzyjaźnić się z Open Officem Zacieszacz

Może jakiś inny pomysł bo ten nie działa .