![]() |
Windows 7 gdy wyjdzie "ósemka" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Windows 7 gdy wyjdzie "ósemka" (/windows-7-gdy-wyjdzie-osemka-18725-t) |
Windows 7 gdy wyjdzie "ósemka" - Max00 - 20.09.2011 21:00 Witam! Nurtuje mnie pytanie, ale nie wiem, gdzie mógłbym je zadać. Otóż mam kupioną oryginalną pudełową wersję Windows 7 Home Premium. Czy gdy wyjdzie kolejna odsłona tego systemu (Windows 8), czy można jakoś po prostu do niej dopłacić, czy trzeba zakupić ją znowu za pełną cenę? RE: Windows 7 gdy wyjdzie "ósemka" - thermalfake - 20.09.2011 21:41 Jeśli to ma wyglądać jak w wypadku Vista -> 7 to lepiej im podziękować. Cena upgrade'u nieznacznie się różniła od wersji zwykłej pudełkowej siódemki no i system nie instaluje się na czysto. RE: Windows 7 gdy wyjdzie "ósemka" - Max00 - 21.09.2011 21:21 To dość smutna informacja niestety, ale cóż. W takim razie podziękuję "ósemce". Nie będę kupował kolejnego systemu za kilkaset złotych, kiedy dopiero co zakupiłem poprzednią wersję. |