![]() |
W koszu Problem z podłączeniem TV do komputera - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Problem z podłączeniem TV do komputera (/problem-z-podlaczeniem-tv-do-komputera-18705-t) |
Problem z podłączeniem TV do komputera - hebel - 19.09.2011 22:22 Witam serdecznie! Miałem wcześniej podłączony telewizor do komputera razem z monitorem na Windowsie XP, zmieniałem ustawienia za pomocą "panelu sterowania NVIDIA" teraz zmieniłem system na Windows 7 i mam następujący problem: Kiedy jest podłączony telewizor i monitor i w ustawieniach rozdzielczości naciskam wykryj gaśnie obraz w monitorze a telewizora w ogóle nie wykrywa, muszę wtedy wyciągnąć kabel telewizora i kabel monitora i podłączyć z powrotem. Podobnie przy uruchamianiu systemu kiedy oba kable podłączone, wszystko się włącza aż do momentu kiedy ma wchodzić do pulpitu obraz znowu zanika. Moja karta to GEFORCE 8600 GT Proszę o pomoc. Pozdrawiam. |