![]() |
Komputer wyłącza się po wciśnięciu klawisza "j" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Pozostałe systemy Windows (/pozostale-systemy-windows-31-f) +--- Wątek: Komputer wyłącza się po wciśnięciu klawisza "j" (/komputer-wylacza-sie-po-wcisnieciu-klawisza-j-18699-t) |
Komputer wyłącza się po wciśnięciu klawisza "j" - Zwiru_NS - 19.09.2011 18:45 Taki oto problem jest jak w temacie napisane. Czy jest jakiś skrót klawiaturowy, który mógłby doprowadzić do takiej sytuacji przypadkowo wciśnięty ? Czy co ? System XP RE: Komputer wyłącza się po wciśnięciu klawisza "j" - peciaq - 20.09.2011 12:16 Próbowałeś zmieniania języka? I kiedy to się stało, czy komputer jest nowy, a może już trochę go masz i wcześniej było OK, a teraz tak się dzieje? Wtedy by wynikało że coś ponaciskałeś. Albo może wirus. Wiele rozwiązań może być. RE: Komputer wyłącza się po wciśnięciu klawisza "j" - thermalfake - 20.09.2011 12:59 Domyślnie siódemka zamyka się przy użyciu klawiszy Winkey + prawy kursor + Enter. Może jakiś inny proces działa w tle z inną kombinacją. Pokaż manager zadań, zakładka procesy. RE: Komputer wyłącza się po wciśnięciu klawisza "j" - toshioshinsuke - 20.09.2011 16:35 Nie zalałeś klawiatury czymś? Ja miałem coś podobnego jak trochę zupy mi się rozlało. Mimo wyczyszczenia układ scalony od klawiszy zwariował i wyłączał mi komputer na klawiszu ,,O'' . Musiałem kupić nową bo potem całkiem siadła i niereagowała na kliknięcia. RE: Komputer wyłącza się po wciśnięciu klawisza "j" - thermalfake - 20.09.2011 16:40 Najczęściej jednak po zalaniu taka klawiaturka jest do wyrzucenia bo powoduje zwarcia i praktycznie rozruch sprzętu ogranicza się do zatrzymania w momencie POST-a. RE: Komputer wyłącza się po wciśnięciu klawisza "j" - Zwiru_NS - 20.09.2011 18:55 Ano była zalana klawiatura trochę, ale wszystko do tej pory działało. To nie mój komp i nie mam go przed sobą więc tym trudniej mi podać więcej szczegółów na ten temat. To ten sam co to obrazu na nim nie było thermalfake ![]() ![]() @ Edit Się samo się naprawiło jednak ![]() |