![]() |
Jak naprawić błąd w bibliotece - Brak wpisu: Startup - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Jak naprawić błąd w bibliotece - Brak wpisu: Startup (/jak-naprawic-blad-w-bibliotece-brak-wpisu-startup-18600-t) |
Jak naprawić błąd w bibliotece - Brak wpisu: Startup - vectoor - 15.09.2011 07:55 Witam wszystkich, dostałem w pracy laptopa z zainstalowanym windowsem 7 home premium 64 bit i wyskakuje mi taki błąd jak na załączonym obrazku. Czu da się coś takiego naprawić bo jestem zielony w temacie Dziękuje z zainteresowanie i pozdrawiam RE: Jak naprawić błąd w bibliotece - Brak wpisu: Startup - drNK - 22.09.2011 22:57 podejrzewam ze w folderze backupowym powinien byc ten dll opcjonalnie mozesz sciagnac go i wrzucic tam z konsoli czy z awaryjnego... napisz cos wiecej... |