![]() |
Windows 7 Home problem z przegladarkami - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Windows 7 Home problem z przegladarkami (/windows-7-home-problem-z-przegladarkami-18548-t) |
Windows 7 Home problem z przegladarkami - Norisk - 12.09.2011 10:48 Witam, wczoraj zainstalowałem Service Packa 1 do mojego systemu. Instalacja trwała prawie 2 godziny z kilkukrotnym wyłączaniem i włączaniem sie kompa samoistnym... Jednak po uruchomieniu mam problem z otwieraniem stron w przeglądarce. Uzywam połączenia WiFi z liveboxem. GG, Skype itp. programy działają bez zarzutu jednak gdy próbuje otworzyć jakąkolwiek stronę w przeglądarce nie mogę. Ładuje się ładuje i nadal pozostaje biała strona. Żadnego błędu nie wyświetlają. Dodam że używałem IE9, Mozilli oraz Chrome i na każdej jest to samo. Wie ktoś może w czym może tkwić problem? RE: Windows 7 Home problem z przegladarkami - martin1984r - 15.09.2011 21:35 Używasz jakieś antywirusa lub firewall blokuje. |