Rozwiązany System wyłącza się po uchyleniu ekranu. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany System wyłącza się po uchyleniu ekranu. (/system-wylacza-sie-po-uchyleniu-ekranu-18528-t) |
System wyłącza się po uchyleniu ekranu. - reksio - 11.09.2011 07:07 Witam! Otóż mam problem że jak przechylam ekran do polowy lub dalej laptop mi się hibernuje. W innym laptopie tez z takim samym systemem nie mam takiego problemu. Dane: Asus F5n Windows 7 ultimate 32bit , Windows XP home edition drugi laptop to Toshiba satelite Pozdrawiam, (niewiem czy to software czy hardware dlatego prosze przeniesc wątek do poprawnego forum) reksio RE: System wyłącza się po uchyleniu ekranu. - vilkendor - 11.09.2011 08:23 Próbowałeś zmienić opcje zasilania Panel sterowania-> Opcje zasilania -> po lewej Wybierz skutek zamknięcia pokrywy. RE: System wyłącza się po uchyleniu ekranu. - reksio - 11.09.2011 12:42 Bardzo dziękuje i Pozdrawiam! |