![]() |
Laptop asus, niektóre skróty FN nie działają - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Laptop asus, niektóre skróty FN nie działają (/laptop-asus-niektore-skroty-fn-nie-dzialaja-18361-t) |
Laptop asus, niektóre skróty FN nie działają - analny_adept - 01.09.2011 14:37 Witam mam laptopa asus x53sj z systemem Win 7 x64 wgranym fabrycznie. Problem jest taki, że niektóre skróty z fn działają a inne nie. Głównie chodzi mi oto aby działały te od dźwięku fn+f10,f11,f12 Szukałem trochę w google i wyczytałem żeby pobrać plik ze strony asus jakiś atk hotkeys czy jakoś tak. Po pobraniu przy próbie instalacji pokazuje że jest to już zainstalowane ![]() Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu ![]() RE: Laptop asus, niektóre skróty FN nie działają - Portator - 01.09.2011 15:23 Witaj. Aby przyciski działały, aplikacje muszą być uruchamiane. Znajdują się domyślnie tutaj: [attachment=3203] RE: Laptop asus, niektóre skróty FN nie działają - analny_adept - 01.09.2011 15:53 Niby są uruchamiane przy starcie ![]() i faktycznie są w procesach uruchomione RE: Laptop asus, niektóre skróty FN nie działają - Portator - 01.09.2011 16:02 Ze strony Asusa zaktualizuj sterowniki. RE: Laptop asus, niektóre skróty FN nie działają - Gilotyna - 23.09.2011 21:18 Mam ten sam problem :/ nie wiem dlaczego to się stało nagle przestały reagować te skróty, nie wiem JAKIE zedrzeć te stery z ASUSA strony :/ RE: Laptop asus, niektóre skróty FN nie działają - thermalfake - 23.09.2011 21:30 Pobierasz to co znajduje się w gałęzi ATK czyli pakiet "ATKACPI driver and hotkey-related utilities". Tak się to mniej więcej nazywa w zależności jaki masz model może to siedzieć w nieco innym miejscu. |