Moje tapety - Woloszynski - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Multimedia i dodatki (/multimedia-i-dodatki-7-f) +---- Dział: Grafika (/grafika-23-f) +---- Wątek: Moje tapety - Woloszynski (/moje-tapety-woloszynski-18283-t) |
Moje tapety - Woloszynski - Woloszynski - 29.08.2011 12:41 Witajcie. Zakładam nowy wątek, ponieważ zamierzam co jakiś czas publikować tu swoje wypociny, które można pobierać i wrzucać na swój pulpit. Swoje prace będę publikował w rozdzielczości 1920x1080 - natomiast jeśli komuś, któraś z nich się spodoba może napisać PW lub w temacie o wrzucenie jakiejś innej rozdzielczości, wtedy będę edytował post z daną tapetą i dodawał link do odpowiedniej rozdzielczości. Dzisiaj coś dla osób lubiących minimalizm. RE: Moje tapety - Woloszynski - barttek23 - 29.08.2011 14:03 Tapeta już na pulpicie Czekamy na więcej. Świetna praca RE: Moje tapety - Woloszynski - worekowsa - 29.08.2011 16:26 Dobry pomysł z tym tematem! Myślę, że nie głupie było by założenie forumowej grupy tworzącej tapety... coś w deseń Rainmeter Polish Team. RE: Moje tapety - Woloszynski - Tobi - 29.08.2011 16:27 Świetna tapeta, tyle mogę napisać RE: Moje tapety - Woloszynski - Portator - 29.08.2011 17:42 Wypada kliknąć Pomógł. RE: Moje tapety - Woloszynski - Kamil1początek - 29.08.2011 17:50 no świetnie z tym tematem zrobiłeś bardzo przydatne:exclamation::exclamation: RE: Moje tapety - Woloszynski - Woloszynski - 29.08.2011 17:57 Cieszę się, że temat został zauważony i ktoś się nim zainteresował. Sama praca nie musi się wszystkim podobać. Temat ma być motywacją dla mnie - łatwiej zrobić coś dla kogoś, niż chować do szuflady. Myślę, że na ogół będę zamieszczał tu prace stworzone od zera w aplikacjach do grafiki rastrowej i wektorowej, rzadziej wyretuszowane fotografie. |