![]() |
Problem z rozdzielczością po instalacji Win7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Problem z rozdzielczością po instalacji Win7 (/problem-z-rozdzielczoscia-po-instalacji-win7-18265-t) |
Problem z rozdzielczością po instalacji Win7 - kasia_kinga - 26.08.2011 16:50 Witam, Mam ogromny problem z rozdzielczością po ponownej instalacji Windowsa7. Przed instalacją miałam rozdzielczość 1366X786. Ale chciałam zrobić partycje dysków no i namieszałam poniewasz potem komputer wyświetlał ciągle komunikat "brak BOOTMRG". Oczywiście musiałam nowy system wgrywać i teraz najwyższą rozdzielczośc jaką moge ustawić to 1024X768. Obraz delikatnie pisząc jest rozciągnięty. Sterowniki niby są ok. Pomożecie? RE: problem z rozdzielczością po instalacji Win7 - Woloszynski - 26.08.2011 17:34 Co to znaczy niby są ok? 1366x786 wygląda mi na rozdzielczość laptopową, mam rację? Zainstalowałaś sterowniki dołączone przez producenta sprzętu? Jeśli nie - zainstaluj, albo poszukaj sterowników na stronie www producenta sprzętu. RE: Problem z rozdzielczością po instalacji Win7 - thermalfake - 26.08.2011 21:49 Rozdzielczość matrycy 15.6 Napisz jaki masz sprzętu bo tu wróżki nie zamieszkują. |