Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Komputer włącza się w trybie awaryjnym. - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f)
+--- Wątek: Komputer włącza się w trybie awaryjnym. (/komputer-wlacza-sie-w-trybie-awaryjnym-18176-t)

Komputer włącza się w trybie awaryjnym. - penki - 23.08.2011 11:28

WitamUśmiechnięty
Ostatnio mam problem ,ponieważ komputer wlącza się tylko w trybie awaryjnym....Skanowalem komputer i usunąlem pare wirusów, które się znalazly w systemie lecz to nic nie dalo...Próbowalem przywracać system lecz z takim samym skutkiem....

Przy włączaniu sie komputera pokazuje się czarny ekran i napis "ładowanie plików systemowych".

Myśle ,że może brakuje jakiś plików w folderze system32 ,ale czekam na Wasze rady i pomyslyUśmiechnięty

Za wszelka pomoc dziekujeUśmiechnięty

RE: Komputer włącza się w trybie awaryjnym. - thermalfake - 23.08.2011 21:56

Nie wiem czy masz laptopa z preinstalowanym systemem czy komputer stacjonarny.
Przywracanie robiłeś z punktu czy przywracanie fabrycznego systemu ?
Metody na pozbycie się problemu, możesz zajrzeć do tego poradnika, wszystko jest po angielsku dobrze wytłumaczone dla laika z obrazkami więc łatwo się odnajdziesz a ja nie będę musiał nadmiernie eksploatować klawiatury do tego co już zostało opisane.

RE: Komputer włącza się w trybie awaryjnym. - Angelika_19 - 08.11.2011 16:42

hymmm...
Jak włącza ci sie komputer to wciskaj caly czas F8 tam powinno wyskoczyć takie coś jak :
Przywróć ostatnie działające ustawienia, czy konfiguracje (nie pamiętam) Zadowolony
Ale też będziesz miał :
Urochom Normalnie Zacieszacz
jesli to nie zadziala to mam jeszcze jednen sposób...

RE: Komputer włącza się w trybie awaryjnym. - arci7 - 08.11.2011 17:18

Angelika_19 - jesteś wspaniałaZacieszacz
Sorry - ale już nie mogłem