Komputer włącza się w trybie awaryjnym. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Komputer włącza się w trybie awaryjnym. (/komputer-wlacza-sie-w-trybie-awaryjnym-18176-t) |
Komputer włącza się w trybie awaryjnym. - penki - 23.08.2011 11:28 Witam Ostatnio mam problem ,ponieważ komputer wlącza się tylko w trybie awaryjnym....Skanowalem komputer i usunąlem pare wirusów, które się znalazly w systemie lecz to nic nie dalo...Próbowalem przywracać system lecz z takim samym skutkiem.... Przy włączaniu sie komputera pokazuje się czarny ekran i napis "ładowanie plików systemowych". Myśle ,że może brakuje jakiś plików w folderze system32 ,ale czekam na Wasze rady i pomysly Za wszelka pomoc dziekuje RE: Komputer włącza się w trybie awaryjnym. - thermalfake - 23.08.2011 21:56 Nie wiem czy masz laptopa z preinstalowanym systemem czy komputer stacjonarny. Przywracanie robiłeś z punktu czy przywracanie fabrycznego systemu ? Metody na pozbycie się problemu, możesz zajrzeć do tego poradnika, wszystko jest po angielsku dobrze wytłumaczone dla laika z obrazkami więc łatwo się odnajdziesz a ja nie będę musiał nadmiernie eksploatować klawiatury do tego co już zostało opisane. RE: Komputer włącza się w trybie awaryjnym. - Angelika_19 - 08.11.2011 16:42 hymmm... Jak włącza ci sie komputer to wciskaj caly czas F8 tam powinno wyskoczyć takie coś jak : Przywróć ostatnie działające ustawienia, czy konfiguracje (nie pamiętam) Ale też będziesz miał : Urochom Normalnie jesli to nie zadziala to mam jeszcze jednen sposób... RE: Komputer włącza się w trybie awaryjnym. - arci7 - 08.11.2011 17:18 Angelika_19 - jesteś wspaniała Sorry - ale już nie mogłem |