Problem z menu kontekstowym - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Problem z menu kontekstowym (/problem-z-menu-kontekstowym-18071-t) |
Problem z menu kontekstowym - Krupson - 18.08.2011 09:25 Witam! Od ostatniego formata mam dziwny problem. Otóż kiedy zamknę menu kontekstowe, zostają jego fragmenty. Mój system to Win 7 Ultimate x64 PL Kiedyś też ten problem miałem ale to się zdarzało raz na jakiś bardzo długi czas, a teraz prawie że codziennie. Zaczyna mnie już to irytować, gdyż bardzo przeszkadza przy pracy lub oglądaniu filmów. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję RE: Problem z menu kontekstowym - Chopinone - 18.08.2011 09:28 SP1 wgrany ? RE: Problem z menu kontekstowym - Krupson - 18.08.2011 09:34 No nie. Zapomniałem o nim zupełnie. Zaraz wgram i zobaczymy czy w przeciągu kilku dni się poprawi //EDIT: Pomogło Dzięki |