Windows Mobile na maszynie wirtualnej ? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Pozostałe systemy Windows (/pozostale-systemy-windows-31-f) +--- Wątek: Windows Mobile na maszynie wirtualnej ? (/windows-mobile-na-maszynie-wirtualnej-18070-t) |
Windows Mobile na maszynie wirtualnej ? - szametu - 18.08.2011 07:19 Czołem. Szukam odpowiedzi na pytanie, czy jest możliwe uruchomienie Windows mobile na maszynie wirtualnej ? I prosiłbym o możliwie poprawną odpowiedź. Nic w stylu - tak Potrzebne jest mi to do testów z hamachi mobile. Wymagany jest mobile w wersji od 5.0 +. Jeśli ktoś już miał do czynienia z takim zagadnieniem, lub może widział poradnik, jakaś stronę, cokolwiek, byłbym wdzięczny Tak wiem, Google etc. szukam, i postanowiłem także tutaj poszukać pomocy Odwdzięczę się może zaproszeniem na Google + ? RE: Windows Mobile na maszynie wirtualnej ? - Chopinone - 18.08.2011 09:22 Ale co ty chcesz za poradniki ? jak stawiać maszynę wirtualną ? na jakim sofcie etc ? RE: Windows Mobile na maszynie wirtualnej ? - szametu - 18.08.2011 15:30 jedyne nad czym się zastanawiam, to czy to jest w ogóle możliwe. |