![]() |
Windows 7 - Neostrada - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Windows 7 - Neostrada (/windows-7-neostrada-1802-t) |
Windows 7 - Neostrada - jk_34 - 20.10.2009 12:07 Witam! Zainstalowałem sobie na moim notebooku Windows 7. Wszystko już jakoś udało mi się ogarnąć, lecz mam problem z internetem (teraz jestem na Viście na tym samym kompie - systemy ją na oddzielnych partycjach). Instalacja Neostrady... Nie działają sterowniki pod adapter SAGEM XG-762N... Wkładam płytę- klikam, że mam już prawidłowo skonfigurowanego livebox'a, instalują się jakieś pliki i w momencie podłączenia adaptera do USB instalator przerywa i czeka aż go podłącze. Ale tu się zaczyna problem, bo nie mogą się zainstalować sterowniki... I dlatego instalator nie wykrywa podłączonego adaptera, więc instalacja nie kończy się i internetu na Win7 ni ma... ![]() Proszę o pomoc, bo już nie mogę się doczekać pożegnania z Vistą... ![]() RE: Windows 7 - Neostrada - jk_34 - 20.10.2009 17:12 Udało mi się w końcu to zrobić! Rozwiązanie dla innych... Sciagnąć paczke ze strony tp.pl wypakować do folderu nastepnie w menedzerze urzadzen wskazać lokalizacje folderu jako domyslna dla instalacji spokojnie. stery od Visty dzialaja na Windows 7 ![]() Temat można zamknąć! Pozdrawiam! |