![]() |
"Moduł ładujący wznawiania działania systemu windows" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: "Moduł ładujący wznawiania działania systemu windows" (/modul-ladujacy-wznawiania-dzialania-systemu-windows-17993-t) |
"Moduł ładujący wznawiania działania systemu windows" - Anwesaw - 14.08.2011 16:23 Witam wszystkich!!.Otóż mam problem,ostatnio moja koleżanka słuchała u mnie muzyki i zostawiła komputer na dłuższy czas.Podczas owego czasu komputer wpadł w stan hibernacji gdy wróciłem zrestartowałem komputer,i podczas uruchamiania systemu pojawił się takowy problem "Moduł ładujący wznawiania działania systemu Windows" i mam do wyboru 2 opcje. I-Kontynuuj wznawianie działania systemu II-Uuń dane przywracania i przejdź do menu rozruchu systemu. Problemu by nie było ale jest jeden szczegół klawiatura nie reaguje. Komputer jest stacjonarny przed tym nic nie było instalowane itp. Proszę o jak najszybszą odpowiedz. RE: "Moduł ładujący wznawiania działania systemu windows" - Chopinone - 15.08.2011 13:37 Przytrzymaj przycisk power tak długo, aż się komputer wyłączy, nie przechodząc w stan hibernacji. |