Obraz po HDMI się rozjeżdża - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Obraz po HDMI się rozjeżdża (/obraz-po-hdmi-sie-rozjezdza-17976-t) |
Obraz po HDMI się rozjeżdża - wilqq - 13.08.2011 11:06 Witojcie ( Jestem w Zakopanem ) ! Otóż mam taki problem . Mam laptopa , Asusa K53sv i monitor Samsunga Full HD , i gdy łącze je kabelkiem po hdmi to obraz na monitorze się rozjeżdża np. pasek start jest już poza monitorem , obraz jest niewyraźny itp. Na początku myślałem , że gryzie się to przez rozdzielczość w laptopie , więc przełączyłem obraz tylko na zewnętrzny monitor i dalej to samo . Kabelek sprawdzony , podłączyłem do PS3 i wszystko ok . Nie wiem , możliwe , że to dlatego że mam dwie karty , Integre jakiegoś tam intela i Nvidi GF520M . Jak ktoś ma pomysły to niech się wypowie , wrócę z gór to coś popróbuje . Z góry dziękuje ! RE: Obraz po HDMI się rozjeżdża - slawektor - 13.08.2011 11:58 Zmień sterowniki Nvidi na jakąś starszą wersje, na te nowe jest sporo narzekań, że nie zawsze pokazują dobrze rozdzielczość. RE: Obraz po HDMI się rozjeżdża - wilqq - 14.08.2011 23:24 Ale Nvidia włącza się przy większym zapotrzebowaniu na grafikę , więc przy normalnym użytkowaniu czytanie mangi/internet/poczta nie powinno być problemów bo to działka Intela . |