![]() |
Przywrócenie pliku sprzed nadpisania - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Przywrócenie pliku sprzed nadpisania (/przywrocenie-pliku-sprzed-nadpisania-17975-t) |
Przywrócenie pliku sprzed nadpisania - bonhart - 13.08.2011 09:33 Witam, Nadpisałem przez przypadek jeden plik drugim plikiem a tamten plik zawierał bardzo ważne dane, jak mogę teraz przywrócić tamten plik do 20 minut jak był wcześniej ? RE: przywrócenie pliku - thermalfake - 13.08.2011 09:56 Jaki to plik, czym otwierany. Na przyszłość rób kopie ważnych danych, unikniesz stresów. RE: przywrócenie pliku - bonhart - 13.08.2011 11:04 (13.08.2011 09:56)thermalfake napisał(a): Jaki to plik, czym otwierany. To jest plik konfiguracyjny, rozszerzenie .ini programu "Aleo Flash Intro Banner Maker". Robiłem banner inny i przez przypadek zamiast zapisać go jako inny plik to podmieniłem plik konfiguracyjny innego banneru to tak jakby cała robota związana z poprzednim bannerem poszła się je*** RE: Przywrócenie pliku sprzed nadpisania - thermalfake - 13.08.2011 17:45 Jeśli nie tworzy sobie w trakcie pracy kopii zapasowej w ukrytym pliku tmp tak jak np pakiet ms office to czarno to widzę. |