![]() |
Nie można odinstalować programów - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Nie można odinstalować programów (/nie-mozna-odinstalowac-programow-17921-t) |
Nie można odinstalować programów - Asmo88 - 10.08.2011 17:55 Witam, Od wczoraj mam problem. Nie mogę odinstalować żadnego programu przez Panel Sterowania. Pojawia mi się komunikat "Zaczekaj aż odinstalowywanie lub zmienianie bieżącego programu zostanie zakończone." Czekałem 30 minut i nic. Reset komputera też nie pomógł. Do tego doszedł problem z internetem. Również od wczoraj internet strasznie wolno działa i rozłącza się co pare minut. Komputer też działa tak jakby wolniej i włącza się 15 minut zamiast 2, jak to było wcześniej. Nie miałem z tym problemu nigdy wcześniej. Mam antywirusa McAfee i robię codziennie skan systemu. Ciągle pokazuje mi 0 wirusów. Nie wiem co mam robić. Pomocy. RE: Nie można odinstalować programów - stingear - 10.08.2011 18:21 Jaka wersja systemu i ile bit? Odłącz internet i wyłącz antywirus i spróbuj odinstalować cokolwiek. Pobierz program CCleaner i przy jego pomocy w zakładce Narzędzia powinieneś móc odinstalować bezproblemowo. Przeskanuj system zewnętrznym antywirusem online. Instalowałeś jakąś aplikacje albo program tuż przed pojawieniem się problemów? Użyj punktu przywracania systemu do momentu z przed wystąpienia problemu. Nie utracisz żadnych danych, zostaną tylko odinstalowane programy, które instalowałeś po danej dacie. RE: Nie można odinstalować programów - dan88 - 10.08.2011 18:23 Zainstaluj sobie ten program i usuń czego chcesz się pozbyć revo RE: Nie można odinstalować programów - Asmo88 - 10.08.2011 18:35 Mam Windows 7 home 64 bit. Mam program do usuwania sprzętu, ale do wczoraj mogłem normalnie odinstalowywać z Panelu Sterowania. Chciałbym odzyskać taką możliwość. RE: Nie można odinstalować programów - stingear - 11.08.2011 21:49 Jak wcześniej, instalowałeś jakąś aplikację? Próbowałeś punktu przywracania? |