![]() |
System nie wykrywa mikrofonu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: System nie wykrywa mikrofonu (/system-nie-wykrywa-mikrofonu-17890-t) |
System nie wykrywa mikrofonu - Jano123 - 09.08.2011 16:37 Witam Mam problem, ostatnio z kumplem nagrywaliśmy piosenkę i niestety dźwięki wychwytywał i mikrofon z laptopa i nasz mikrofon który podłączyliśmy, postanowiłem wejść w panel sterowania i jakoś wyłączyć wbudowany mikrofon, wszedłem w panel sterowania>sprzęt i dźwięk>dźwięk>zakładka nagrywanie i tam wszedłem we właściwości i dałem wyłącz, usunąłem i wbudowany i (nie wiem dlaczego) ten podłączony, kiedy chciałem ponownie włączyć oba to okazało się że nie wiadomo jak ponieważ już mi ich nie wyświetla na liście w zakładce "nagrywanie" teraz nie wiem jak je włączyć. Karta dźwiękowa działa i praktycznie wszystko ponieważ tydzień temu zakupiłem ten komputer. Co ciekawe karta dźwiękowa wychwytuje mi mikrofon ponieważ jak go podłączam to wyskakuje powiadomienie, lecz system nic nie wykrywa i nie chce się słuchać. Co zrobić żeby system na nowo wykrywał oba mikrofony? |