BlueScreen podczas podłączania do sieci - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: BlueScreen podczas podłączania do sieci (/bluescreen-podczas-podlaczania-do-sieci-17815-t) |
BlueScreen podczas podłączania do sieci - Vesill - 05.08.2011 12:22 Witam jestem tu nowy i mam takie zapytanie. Podłaczam sie do sieci domowej zaznacze ze mam Acera Aspire 5737Z Win7 Ultimate x64. Gdy wpisze wep i sie podłacze system nagle zaczyna wariować i po upływie nie całej minuty wyskakuje BlueScreen i laptop sie restartuje. Proszę o pomoc z góry thx. RE: BlueScreen podczas podłączania do sieci - Fixlensky - 05.08.2011 12:41 A jaka nazwa BlueScreena? RE: BlueScreen podczas podłączania do sieci - thermalfake - 05.08.2011 12:52 Wróżką nie jestem. Podrzuć pliki z katalogu c:\windows\minidumps RE: BlueScreen podczas podłączania do sieci - Vesill - 05.08.2011 13:07 Czy to o to chodzi? Plik RE: BlueScreen podczas podłączania do sieci - thermalfake - 05.08.2011 14:39 Błąd wywołał proces reader_sl.exe Zrób memtest pamięci RAM na wszystkich slotach => windbg wypluwa memory_corruption RE: BlueScreen podczas podłączania do sieci - Vesill - 05.08.2011 18:17 Możesz mi pomóc i wytłumaczyć jak to zrobić? RE: BlueScreen podczas podłączania do sieci - thermalfake - 05.08.2011 21:19 Jak wykonać test pamięci RAM memtestem znajdziesz spokojnie w google, albo w tutorialach na forum, starczy poszukać. Odnośnie procesu reader_sl.exe, wpisz msconfig, zakładka uruchamianie i odznacz acrobat reader - ten proces jest odpowiedzialny za szybsze uruchamianie acrobata do odczytu pdf'ów. |