Błąd "Program xxx przestał działać" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Błąd "Program xxx przestał działać" (/blad-program-xxx-przestal-dzialac-17793-t) |
Błąd "Program xxx przestał działać" - Fixlensky - 04.08.2011 19:20 Witam, mam taki problem... Dzisiaj zmieniłem monitor, włączam kompa, Xfire, daje Join na serwer Call Of Duty 2 i wyskakuje mi taki błąd: Uprzedzając genialne rady... ^^ - właczyłem zgodności; - uruchomiłem jako administrator; - zainstalowałem Directx 11; - regularnie instaluje aktualizacje z Windows Update. Windows 7 Professional 32 (Service Pack 1) RE: Błąd "Program xxx przestał działać" - peciaq - 04.08.2011 19:28 Sterownik do monitora zainstaluj. I daruj sobie ironizowanie. RE: Błąd "Program xxx przestał działać" - Fixlensky - 04.08.2011 20:42 Pomogło. Wiesz darowałbym sobie, gdyby takich rad nie dawano. xD RE: Błąd "Program xxx przestał działać" - peciaq - 04.08.2011 21:37 Takie rady często pomagają. Mniej ogarnięty użytkownik może nie potrafić włączać w trybie zgodności, rada jak rada, dobra jak każda inna. Moja też nie była super skomplikowana a widzisz, pomogło ;] RE: Błąd "Program xxx przestał działać" - Fixlensky - 05.08.2011 12:42 No pomogło, ale widzisz.. Pewnie bym musiał troche pomyśleć, żeby sterowniki od monitora coś pomogły. No nic, temat do zamknięcia. |