Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Czarny ekran po podmianie plików \Windows\System32 - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Czarny ekran po podmianie plików \Windows\System32 (/czarny-ekran-po-podmianie-plikow-windows-system32-17610-t)

Czarny ekran po podmianie plików \Windows\System32 - madiv - 27.07.2011 22:40

Witajcie.
Podmieniłem pliki w folderze x:\Windows\System32
Dodatkowo użyłem uxtheme patcher.

Po ponownym włączeniu pc mam problem z włączeniem systemu. Włącza się do momentu wybrania konta do zalogowania. Wpiszę hasło - jest napis zapraszamy i następnie czarny ekran.
Czy mógłbym was prosić o rady i oryginalne pliczki przed spatchowaniem?

Przy ładowaniu jest, iż explorer.exe nie zostało poprawnie zainicjowane.

RE: Czarny ekran po podmianie plików \Windows\System32 - madiv - 29.07.2011 22:22

Kurcze, nikt nie wie jak to naprawić? ;/

RE: Czarny ekran po podmianie plików \Windows\System32 - Portator - 30.07.2011 07:34

Nie napisałeś jaki masz system, ile bitowy, jakie pliczki ( czy explorer.exe ).
Uruchom komputer, przed pojawieniem się logo Windows wciśnij F8 i wywołaj tryb awaryjny. Jezeli się uda, otwórz Panel sterowania > Odzyskiwanie > Otwórz przywracanie systemu > wybierz punkt przywracania z datą przed grzebaniem w systemie.

RE: Czarny ekran po podmianie plików \Windows\System32 - madiv - 31.07.2011 00:32

A jeżeli nie mam możliwości uruchomienia w trybie awaryjnym? Defakto, nie mam możliwości przywrócić system? Jedynie mogę wejść na XP i wtedy coś robić innego wyjścia nie mam. ;/

Windows 7 Ultimate x64

RE: Czarny ekran po podmianie plików \Windows\System32 - dziki314 - 31.07.2011 23:21

System masz z SP1 czy bez SP, napisz jakie pliki ci są potrzebne to ci wyślę.Cwaniak