![]() |
Rozwiązany Problem z spolszczeniem Windows 7 (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z spolszczeniem Windows 7 (rozwiązany) (/problem-z-spolszczeniem-windows-7-rozwiazany-17555-t) |
Problem z spolszczeniem Windows 7 (rozwiązany) - name16 - 26.07.2011 11:08 Witam, otóż mam problem z wgraniem spolszczenia. System to Windows 7 Home Premium wersja 64 ,język francuski. Pobrałem plik .cab z polskim i kiedy wpisuje DISM/Online/Add-package/PackagePath:C:\lp.cab wyskakuje mi ten błąd: ![]() Nie wiem co robić więc pisze tu w celu porady. Mam tez pytanie: Czy istnieje jakiś inny sposób zmiany języka? Dodam ze Vistalizator odpada bo pisze że nie ta wersja systemu. A czy SP1 PL coś pomoże? Z góry dzięki za pomoc ![]() RE: Problem z spolszczeniem Windows 7 - peciaq - 26.07.2011 13:48 A nie możesz zainstalować spolszczenia jako zwykłego pliku wykonywalnego? Bez wiersza polecenia? Ze strony producenta powinno dać się pobrać. Chociaż nie, co ja gadam. W Windows Update powinieneś mieć do pobrania pakiet językowy języka polskiego. RE: Problem z spolszczeniem Windows 7 - name16 - 26.07.2011 15:05 peciaq to nie Ultimate ![]() RE: Problem z spolszczeniem Windows 7 - thermalfake - 26.07.2011 15:15 Nieprawidłowa składnia, nie stosujesz spacji między przełącznikami, powinno być Cytat:DISM /Online /Add-Package /PackagePath:C:\ RE: Problem z spolszczeniem Windows 7 - name16 - 26.07.2011 15:29 Dziękuje bardzo ![]() |