Problem z korzystaniem z przesłanych linków - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Problem z korzystaniem z przesłanych linków (/problem-z-korzystaniem-z-przeslanych-linkow-17543-t) |
Problem z korzystaniem z przesłanych linków - smoczaga - 25.07.2011 19:48 Witam, Nie wiem czy dobrze trafiłam ale może ktoś z Was podpowie mi co może być powodem tego, że odczytując pocztę w Microsoft Outlook, która zawiera link do jakiejś strony nie mogę z niego skorzystać . Klikając na niego otrzymuje komunikat "Operacja została anulowana z powodu ograniczeń nałożonych na ten komputer. Skontaktuj się z administratorem systemu." Komputer jest mój prywatny ale kompletnie nie wiem jakie ustawienia zmienić aby korzystać z przesyłanych linków. Z góry dzięki za pomoc. RE: problem z korzystaniem z przesłanych linków - thermalfake - 26.07.2011 19:54 Podejście nr 1 link1 link2 |