![]() |
[Ultimate x64]Programy 32bit a autoimatyczne wyłączanie komputera. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: [Ultimate x64]Programy 32bit a autoimatyczne wyłączanie komputera. (/ultimate-x64-programy-32bit-a-autoimatyczne-wylaczanie-komputera-17512-t) |
[Ultimate x64]Programy 32bit a autoimatyczne wyłączanie komputera. - Klon - 24.07.2011 09:58 Witam, mój problem przedstawia się następująco: Mam zainstalowana wersje 64-bitową systemu Windows 7 Ultimate. Podczas próby automatycznej aktualizacji systemu zaczyna pobierać pliki i po pewnym czasie (kilka minut 2-3) samoczynnie wyłącza komputer. Podobnie rzecz ma się z grami typu Steam. Gry się wczytują, kilka minut pogram (również 2-3 minuty) i następuje wyłączenie systemu. Podczas normalnej pracy nie występuje dany konflikt. Z góry dziękują za pomoc. RE: [Ultimate x64]Programy 32bit a autoimatyczne wyłączanie komputera. - thermalfake - 24.07.2011 10:23 Pokaż błędy z podgląd zdarzeń Panel sterowania - narzędzia administracyjne - podgląd zdarzeń - dzienniki systemu windows Interesuje mnie Aplikacja i System, przefiltruj je (filtruj bieżący dziennik) poziom zdarzenia - krytyczne/błąd/ostrzeżenie RE: [Ultimate x64]Programy 32bit a autoimatyczne wyłączanie komputera. - Klon - 24.07.2011 10:37 W załączniku dwa pliki . Z góry dzięki za zainteresowanie ![]() |