![]() |
Problem z instalacją Hamachi - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Problem z instalacją Hamachi (/problem-z-instalacja-hamachi-17500-t) |
Problem z instalacją Hamachi - SouzuK - 23.07.2011 13:43 Cześć. Jest problem, dość duży.. Chodzi o hamachi. Instaluje się normalnie, instalacja przebiega bez żadnych błędów. Tylko, że gdy już się wszystko zainstaluje, programu nie ma na komputerze.. Nie tworzy się żaden folder z hamachi, wyszukiwarka nic nie wyszukuje i nie ma skrótu na pulpicie. NIC! Wiecie może o co chodzi? ![]() RE: Problem z instalacją Hamachi - SouzuK - 28.07.2011 11:04 Nawet nie wiem co to jest comodo ani sandbox. Jak wyłączę antywirusa dalej jest to samo. Nie wiem jak wyłączyć defender oraz ochronę konta użytkowników. Wiem, cienki jestem z infy ![]() //e: Dodam jeszcze tylko to, że z Google Earth i niektórymi innymi programami mam ten sam problem.. RE: Problem z instalacją Hamachi - SouzuK - 29.07.2011 11:31 Hmm.. Wgrywanie tego wszystkiego na nowo.. Naprawdę nie da się nic zrobić? ![]() |