Problem ze sterownikiem TAGES - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Problem ze sterownikiem TAGES (/problem-ze-sterownikiem-tages-17428-t) |
Problem ze sterownikiem TAGES - TheMadafaka - 20.07.2011 07:48 Witam ! Ostatnio gdy włączyłem komputer wyświetlił mi się taki komunikat : Co mam zrobić żeby ten sterownik naprawić? RE: Problem ze sterownikiem. - peciaq - 20.07.2011 08:25 Też coś takiego miałem. Po zainstalowaniu Wiedźmina (który z resztą nie chodził) przy starcie systemu mi takie coś wyskakiwało... Masz jakąś starszą grę zainstalowaną? RE: Problem ze sterownikiem. - TheMadafaka - 20.07.2011 09:32 Hmm mam na kompie Gothica III, Overlorda i Asassina I z tych starszych RE: Problem ze sterownikiem. - peciaq - 20.07.2011 09:38 Polecam jednak przed napisaniem wątku skorzystać z wyszukiwarki. Tutaj znalazłem jakiś wątek na temat właśnie tego sterownika: KLIK Poczytaj. -- A jak nie ten temat to inny, wpisz sobie w wyszukiwarkę na forum 'tages', zaznacz żeby wyszukiwał tylko w tytułach i masz parę dobrych tematów na temat tego sterownika.. RE: Problem ze sterownikiem TAGES - TheMadafaka - 21.07.2011 05:36 Dzięki peciaq jakoś się z tym uporałem |