![]() |
Problem z Kontem Administrator/Zwykły użytkownik - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Problem z Kontem Administrator/Zwykły użytkownik (/problem-z-kontem-administrator-zwykly-uzytkownik-17368-t) |
Problem z Kontem Administrator/Zwykły użytkownik - xDziadziox - 16.07.2011 22:06 Witam, dziś zakupiłem sobie nowego lapka... jak wiadomo podłączyłem go do zasilania włączyłem i nastąpiła instalacja Windows 7 Home Premium 32bit.... Wpisałem nazwę użytkownika "Rafał" i to wszystko.... system się uruchomił i śmigał.... gdy wieczorem chciałem odtworzyć płytkę ze sterownikami okazało się ze moje konto to zwykły użytkownik i tylko takie istnieje.... nie ma żadnego administratora.... nie wiem jak stworzyć konto nowe bo mam wszędzie zablokowany dostęp.... prosi o jakieś hasło do administratora którego nie znam i nie wiem jak wpisać.... Próbowałem już przez MMC.... nic.... Próbowałem przez wiersz poleceń "net user administrator /active:yes" nie działa?? Co mam zrobić? Pomocy!! Jak mogę uzyskać dostęp do administratora??! |